Skip to content

GenU

Konvensyen Usahawan Online Terbesar Di Malaysia.

 • by

Fakta gergasi jenama besar dunia dalam menghadapi pandemik covid 19 :

 • Aldo file brankruptcy protection from canada creditors
 • H&M tutup 170 cawangan nationwide
 • Esprit tutup semua Asian branch mereka
 • ZARA tutup 1200 cawangan mereka nationwide

Dilaporkan akan lebih ramai lagi usahawan akan gulung tikar & ramai lagi akan hilang perkerjaan akibat pandemik yang sungguh dahsyat ini melanda dunia.

Namun kami di Konvensyen Genius Usahawan 2020 (KGU2020) mengabungkan 10 speaker terbaik Malaysia akan mengadakan 1 konvensyen online terbesar secara PERCUMA bagi membantu semua usahawan-usahawan di Malaysia tidak kira apa latar belakang sekali pun untuk membuat persediaan bagi menghadapi tahun 2021 sebagai tahun yang lebih baik lagi.

10 speaker terbaik ini akan berkongsi ilmu dengan anda.

 1. Amsyari Shakur, Konsultan Pengurusan Bisnes.
  Tn Amsyari akan berkongsi bagaimana untuk mengurus bisnes anda dengan beberapa formula menarik antaranya PPF – past, present & future. Beliau akan menyentuh cashflow projection juga bagi tahun 2021 dan apa perkara anda perlu tahu dalam urus account bulanan serta audit.
 2. Omar Sterling, Pakar Sales/Marketing.
  Tn Omar Sterling akan membongkar beberapa rahsia sales/marketing kepada anda antaranya viral branding mega marketing, online magnet, wow presentation, irresistable offer dan banyak lagi ilmu menarik. Sudah tentu aura power Tn Omar menjadi energy transfer yang sangat dinantikan.
 3. Coach Zul, Digital Marketer Guru.
  Anda masih lemah dibahagian online. Masih tidak tahu bagaimana mahu digitalkan perniagaan anda kerana anda orang lama? Jangan risau kami fahami kebimbangan anda. Kita ada Coach Zul untuk kongsi tentang social media, marketplace & google. Apa yang perlu dan tidak.
 4. Raf Yaakob, Strategi & Struktur Perniagaan.
  Ditengah pandemik ini strategi & struktur perniagaan amat penting sekali agar ke semua ahli dalam syarikat tahu ‘direction’ yang ingin kita tuju & ini akan dikongsikan oleh Tn Raf Yaakob kita.
 5. Hisham Wahab, Pakar HR (Sumber Manusia)
  Tn Hisham Wahab dari Pakar HR akan cuba rungkaikan cabaran handle team dalam fasa PKPB. Adakah anda survive atau gulung tikar?
 6. Khairul Ikhwan, Gig Ekonomi Consultant.
  Memahami bagaimana pandemik covid 19 sebagai pencetus transformasi digital & ekonomi gig. Apa impak covid 19 dan peluang baru muncul dalam fasa pandemik ini. Bagaimana kita melakukan transformasi digital. Semua ini adalah kepakaran Tn Khairul Ikhwan.
 7. Ahyat Ishak, Pejuang Hartanah.
  Tn Ahyat akan tunjukkan bagaimana usahawan boleh gandakan kekayaan 10x ganda. Kenapa usahawan perlu ada asset sendiri lebih lagi dalam fasa covid ini. Beliau akan bongkar rahsia case study membina empayar.
 8. Ieza Yusof (MJ), Pengurusan Kewangan.
  Usahawan perlu ada kesedaran mengurus kewangan dengan betul. Tidak boleh boros dan berbelanja tak kena waktu. Pn MJ kita akan berkongsi beberapa topik menarik dan hangat untuk usahawan kita dalami dalam pengurusan kewangan baik perniagaan mahupun individu.
 9. Fadzli Aziz, Pengurusan Emosi
  Kita faham ramai yang tertekan dengan pelbagai ujian yang melanda. Kita mahu menjadi usahawan yang balance dari segala genap segi. Maka Tn Fadzli akan cuba berkongsi dengan kita bagaimana cara terbaik menguruskan emosi. Apa terapi yang terbaik untuk usahawan berdepan dengan segala cabaran yang ada.
 10. Mc Naz & Dato Alha, Sembang santai usahawan berjaya.
  2 speaker kita ini adalah pelengkap konvensyen ini. Mereka akan berkongsi pengalaman mereka tersendiri dalam membina perniagaan. Perkongsian eksklusif Dato Alha cukup istimewa bagi semua peserta konvensyen kerana beliau tidak pernah bongkarkan kisah kejayaan beliau pada umum sebelum ini.

Dengan ada 10 barisan speaker hebat ini maka lengkap gabungan yang cukup mantap untuk membentuk satu pasukan yang akan memberi manfaat pada ramai usahawan diluar sana.

Anda perlu sebijaknya mengambil peluang ini yang hanya akan ada sekali dalam seumur hidup untuk hadir dalam Konvensyen Genius Usahawan ini secara PERCUMA.

Jadi antara usahawan bijak sekarang dengan mendaftar ke konvensyen ini segera : DAFTAR SINI SEKARANG!

Jangan tunggu perniagaan anda gulung tikar dan bungkus baru nak bertindak! Jumpa anda disana nanti.


[PERCUMA] Khas untuk usahawan yang duit bisnesnya selalu hilang! Gunakan template pengurusan duit bisnes ini untuk pantau dan rekod aliran duit anda. Ada video tutorial disediakan: KLIK SINI SEKARANG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Buka WhatsApp
Perlukan bantuan?
Hai, boleh saya bantu?